Lägger & renoverar tak till Företag & BRF

Lägger, byter & renoverar tak i hela Sverige

Vårt motto är "bättre än förväntat"

Inget tak på bostadsrättsföreningar eller företag i Sverige är för litet eller för stort

Vi lagar, renoverar och lägger nytt tak för företag, BRF och föreningar

Sedan 38 år tillbaka har vi lagt över 4,8 milj m² tak över hela Sverige till företag, bostadsrättsföreningar och privata hus, vår kunskap och vårt kvalitétsarbete har gett resultat. Vi har utfört allt från storlek 100 m² till 15 000 m² takbyte åt våra kunder som är både privata företag/fastighetsägare, industrier och kommunala fastighetsbolag. Vi har kunder i hela Sverige med många kunder i Stockholm, Malmö & Göteborg.

Vi har även kunder som vi årligen utför arbeten åt sedan 1985. När ni anlitar oss så kan ni känna er trygg med att vi utför allt arbete ”bättre än förväntat”, och vi kan garantera att ni kommer att vara nöjda när vi är klara.

Ett enklare takbyte på ert flerfamiljshus

Vi börjar alltid på utsatt tid och vi är klar senast på utsatt slutdatum, oftast tidigare. Vårt mål är att ert företag eller flerfamiljshus inte skall behöva känna stress över en pågående entreprenad utan istället känna att ”det här sköter Tak Compagniet på ett utmärkt sätt”. 

Hos Tak compagniet får ni en helhetslösning då vi har allt från takläggare till plåtslagare, murare och snickare under samma tak. Detta gör att vi kan erbeta snabbt och effektivt på plats. Vi är inte heller beroende av andra utan kan sköta allt väldigt snabbt & effektivt. 

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för er.