Takläggare i Stockholm

Tak Compagniet har lång erfarenhet av  takläggning till företag, BRF & bostad

Färglada prickar

Om Tak compagniet i STOCKHOLM

Vi lägger tak åt företag & BRF i hela Stockholmsområdet

Med säte i huvudstaden har vi takläggare som tar uppdrag i hela Stockholm med omnejd. Våra skickliga takläggare besitter stor erfarenhet och kompetens av takläggning på större fastigheter så som bostadsrättsföreningar och företagsbyggnader. Vi får ofta uppdrag av bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag då vi har stor kunskap i att renovera & byta tak. Att lägga tak är en konst och våra takläggare kan hjälpa dig med en rad olika takarbeten såsom takläggningar, takrenoveringar och takbyte

Specialister på takrenoveringar & takbyten i Stockholm

Tak Compagniet är specialister på att rekonvera alla sorters tak - tegeltak, betongtak, plåttak. Vi har lång erfarenhet att arbeta åt stora BRF och företag där planering är en vital del i arbetet. För att minska störningsmoment och obekväm miljö gör vi alltid en genuint förarbete innan projekten påbörjas

Låt oss leverera framtidens tak, redan idag!

Tak Compagniet - ett självklart val när det kommer till bra takläggare i Stockholm!

Kontakta oss för offert!

Färgglada prickar

Det säger våra STOCKHOLMS-kunder

"

BRF med 9000 m² tak

På vår bostadsrättsförening ”HSB Brf Fjädern” i Nacka lade Tak Compagniet AB om 9 000 m² tak. Tak Compagniet har utfört ett fantastiskt arbete på våra tak. Dom är väldigt professionella och arbetet utfördes helt utan anmärkningar från vår externa besiktningsman. Arbetet var dessutom fullt färdig på endast 5 månader. Tak Compagniets montörer är väldigt trevliga och har en fantastisk ordning på arbetsplatsen.

Dusko Susnjar

Ordförande Brf Fjädern (Nacka)

Typ av tak

Betongpannor
Tegelpannor
Plåt

Projektbeskrivning

Kontaktuppgifter

Företag/Förening
Ingen fil vald
Vi samlar endast in och sparar ovanstående personuppgifter i syfte att kunna ta fram en offert. Anlitar du sedan oss gäller EUs allmänna lagar och villkor för personuppgiftsskydd (GDPR) som du kan läsa mer om här.
Färgglada prickar

Senaste nytt INOM TAKBYTEN

Några av våra utförda takbyten

brf fjädern nacka

Brf nacka

9 000 m²

HSB Brf Fjädern Nacka omläggning av samtliga tak inkl plåtarbeten, takfönster, hängrännor mm. Arbetet avslutades helt utan anmärkningar.

brf fjädern nacka

AB Stångåstaden

56 000 m²

Mellan 2009-2019 har vi lagt över 56 000 m² papptak och betong-/tegeltak åt Stångåstaden i Linköping.

brf uppsala

Brf Uppsala

2 800 m²

Omläggning av 2 800 m2 tak inkl plåtarbeten, takfönster, hängrännor, råspont mm. Arbetet avslutades helt utan anmärkningar.