Leverantörer

Novaglass är en av världen främsta takmaterialsproducenter. Den toppmoderna fabriken är belägen i norra Italien. Deras affärsidé är att till konkurrenskraftiga priser tillverka förstklassiga takprodukter som är anpassade till de klimatförhållanden som finns i alla 30 mottagarländer. Det innebär att varenda takrulle som vi importerar till Sverige är anpassad till just de påfrestningar som vårat klimat för med sig. Man satsar även på kontinuerlig utbildning av personalen och arbetar bara med den senaste tekniken. Tester och fortlöpande produktutveckling sker såväl i fabrikens eget laboratorium som på kundens hemmamarknad.

Kvalitetskontrollen är minutiös i varje litet steg, från val av råmaterial till färdig produkt. Dessutom ställer man höga krav på de leverantörer som skall montera produkterna i mottagarländerna. Fabriken ligger i Salgareda, ca 4 mil norr om Venedig. Stanna till om du har vägarna förbi. Du kan vara säker på att bli välkomnad med italiensk gästfrihet.


Betongtakpannor

Betongpannor: Vackra och hållbara tak – våra takpannor i betong är utvecklade för att passa ett krävande nordiskt klimat. Taksortimentet innehåller takpannor med ett flertal olika ytbehandlingar och smakfulla färger. Allt för att lyfta fram och skydda ditt hus på bästa sätt.

Lertegel: är en sann naturprodukt som fortfarande tillverkas i hantverksmässig anda. Takpannorna bränns i ugn och får sin naturliga rödfärg av järnoxid som oxideras vid bränningen. Äkta lertegel bleknar aldrig utan färgen sitter i materialet. Ett äkta lertegeltak är en investering, eftersom tegelpannorna ofta håller längre än huset.


Med mer än 25 års erfarenhet och med noga utvalda materialleverantörer ger vi våra kunder hög kvalitet och god service.

CW Lundberg

Vi har arbetat med taksäkerhetsanordningar i över 20 år och detta har gett oss stor erfarenhet. Vårt produktsortiment är helt komplett vilket betyder att vi är en fullsortiments leverantör av taksäkerhetsanordningar och vi utvecklar och tillverkar alla produkter själva. Produkterna är certifierade av SP vilket betyder att CW Lundberg uppfyller kraven i gällande Nybyggnadsregler.